Direcționează 20%

DIRECȚIONÂND 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT AL COMPANIEI TALE, SALVEZI O VIAȚĂ!

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Până pe 31 decembrie, companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non-guvernamentală, completând un contract de sponsorizare. Suma va fi scăzută automat din impozitul datorat statului. Este necesar ca donația să făcută până la 31 decembrie, pentru a fi înregistrată pentru anul 2019.

Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor, înființată în anul 2014, CIF 34067447, este eligibilă pentru sponsorizări deductibile și se regăsește în Registrul entităților de cult, pe website-ul ANAF (căutare cu CIF).

Vă rugăm să ne contactați la marketing@donna-medicalcenter.ro, telefon 0729731183 – Ica Rancea, pentru a putea discuta despre proiectul #MamografiaSalveazăVieți și despre contractul de sponsorizare.

CE SPUNE LEGEA?

În 2019, toate companiile pot face sponsorizari deductibile din impozitul pe venit sau pe profit către toate organizațiile non-guvernamentale, indiferent dacă acestea oferă servicii sociale sau nu.

Codul Fiscal, Art. 25, alin. 4, pct. i): Cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat și cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările și completările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat.

Pentru a fi deductibilă, suma ce reprezintă sponsorizarea trebuie să fie cea mai mică valoare dintre 20% din impozitul pe profit și 0,5% din cifra de afaceri anuală.

Vă rugăm să citiți aici mai multe detalii legislative despre facilitatea fiscală 20% din impozitul pe profit.

CUM NE PUTEŢI SUSŢINE?

Dacă aveţi o companie, cunoaşteţi un antreprenor sau lucrați într-o astfel de companie și ne puteți recomanda, scrieţi-ne pe marketing@donna-medicalcenter.ro, telefon 0729731183 – Ica Rancea şi vă vom pune la dispoziţie toate informațiile necesare. De aici puteți descărca contractul de sponsorizare.

DESCARCĂ CONTRACT

CE AM FĂCUT PÂNĂ ACUM?

În 4 ani și jumătate, prin programul #MamografiaSalveazăVieți, am efectuat , cu ajutorul donațiilor, peste 200 de Mamografii gratuite, reușind astfel să salvăm 10 vieți. Datorită unui diagnostic corect și precoce, pus la timp, am salvat 10 femei care nu se gândeau că vor avea nevoie de ajutor împotriva cancerului la sân.

Pentru fiecare 245 lei donați, Donna Medical Center, partenerul Asociației, dublează suma și oferă o Mamografie gratuită unei femei care are nevoie de ajutor.

CUM VĂ PUTEM MULŢUMI?

Răsplata cea mai mare va fi bucuria că o femeie este astăzi mai sănătoasă datorită dumneavoastră. Dr. Elena-Claudia Teodorescu, fondator al Asociației Donna pentru Sănătatea Femeilor, vă mulțumește pentru susținere!

DESCARCĂ CONTRACT