Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”

La fiecare 3 minute o femeie din Europa primește un diagnostic grav: CANCER DE SÂN. Îngrijorător, țara noastră continuă să fie în fruntea clasamentului, cu peste 8000 de cazuri noi de cancer mamar în fiecare an, conform Institutului Oncologic Bucureşti. Deși controlul mamar preventiv salvează viața în peste 95% din cazuri, în România lui 2018, 1 din 3 femei își pierde viața în lupta cu cancerul mamar din cauza diagnosticării târzii, iar 8 din 10 femei din mediul rural nu au făcut niciodată un control preventiv al sânilor.

Dacă în ultimii 3 ani am oferit prin proiectele Asociației peste 200 de mamografii gratuite și am dat astfel o șansă la viață la peste 10 femei cărora le-am depistat un cancer mamar în stadiu precoce, de această dată dorim să facem și mai mult!

În această lună specială, strângem aliați de nădejde în lupta cu cancerul mamar și de aceea, te invităm să te înrolezi în #ArmataSuperdonnelor, o mișcare a pacientelor și susținătoarelor Donna Medical Center, femei puternice, educate, care luptă pentru Sănătatea Femeii în primul rând prin prevenție, dar și prin realizarea unor fapte de întrajutorare pentru cei din jur.

Prin campania de strângere de donații, Asociația Donna și #ArmataSuperdonnelor își unesc forțele pentru a ajuta cât mai multe femei cu posibilități materiale reduse să efectueze o mamografie gratuită în cadrul Zilei Șanselor la Viață, organizată sâmbătă, 03 noiembrie.

Fiecare donație va însemna o șansă la viață pentru o femeie care probabil nu a avut parte niciodată de un control preventiv al sânilor și totodată o victorie a #ArmateiSuperdonnelor, pentru că vom ști că suntem pe drumul cel bun în misiunea noastră de învinge cancerul mamar!

Înrolează-te în #ArmataSuperdonnelor și donează!

Pentru a te înrola cu drepturi depline în #ArmataSuperdonnelor:

 • Condu prin exemplul personal: asigură-te că ți-ai făcut mamografia sau ecografia de control conform recomandărilor medicului (cel mult 24 luni distanță între investigații)!
 • Implică-te și Donează! Orice sumă pe care o donezi va ajuta campania noastră socială și ne va permite să ajutăm un număr cât mai mare de beneficiare!
 • Inspiră alte femei să-ți urmeze exemplul și să se alăture și ele în #ArmataSuperdonnelor!

Ziua Șanselor la Viață

Perioada de strângere de donații va culmina cu Ziua Șanselor la Viață, o zi în care medici supraspecializați în Imagistica Sânului de la Donna Medical Center, Centrul de Excelență în Senologie, partener al Asociației Donna pentru Sănătatea Femeilor, vor efectua mamografii gratuite beneficiarelor campaniei.

Pentru fiecare 220 lei colectați în contul Asociației în perioada 01-31 octombrie 2018, Donna Medical Center, partenerul medical al acestei campanii, va dubla suma și va oferi gratuit o Mamografie 3D cu Tomosinteză în valoare de 440 lei unei femei care are nevoie de ajutorul tău.

Separat și independent de donațiile colectate, Asociația Donna și Donna Medical Center vor oferi 25 de mamografii gratuite.

Ne motivează zâmbetul pe care știm că îl vom pune pe fețele acestor femei atunci când vor auzi pentru prima dată că sânii lor sunt sănătoși, iar în cazul în care vor fi descoperite afecțiuni mamare benigne sau maligne, ne bucurăm să știm că am putut pune un diagnostic la timp, pentru ca ele să se poata trata cu succes și să trăiască sănătoase în continuare.

„De mai bine de 20 ani, dedic 12 ore din fiecare zi pacientelor mele. De data aceasta, eu, împreună cu colegii mei de la Donna Medical Center, vom dedica ziua de sâmbătă, 03 noiembrie, pentru a efectua mamografii gratuite și a oferi o șansă la viață femeilor beneficiare în Campania socială organizată de Asociația Donna, cu scopul de a inspira pacientele și susținătoarele noastre să doneze și ele pentru a ajuta femeile din jurul lor să meargă la controlul mamar de rutină.

 Acest proiect, pe lângă ajutorul concret pe care îl oferă, are o miză mai mare, își propune să construiască o comunitate și să stimuleze comunicarea despre prevenție și grija pentru femeile din jur”

Dr. Elena Claudia Teodorescu, Președinte Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor și Inițiator al campaniei.

Aplică aici pentru a beneficia de una dintre mamografiile gratuite!

Completează formularul, dacă respecți condițiile de mai jos, iar un consilier te va suna pentru a-ți cere mai multe detalii.

✓ Ai peste 40 de ani;

✓ Ai venituri personale lunare sub 1.500 de lei;

✓ Nu ai mai făcut o mamografie în ultimele 24 de luni;

✓ Nu ai mai făcut o mamografie în cadrul campaniei Mamografia Salvează Vieți;

✓ Poți  veni la Donna Medical Center în data de 3 noiembrie 2018, pentru efectuarea Mamografiei 3D gratuite.

Încurajăm doritoarele să aplice cât mai repede, deoarece vor fi sunate pentru programarea mamografiei în ordinea înscrierilor.

  Medaliații de Onoare ai #ArmateiSuperdonnelor!

  Medaliații de Onoare sunt partenerii noștri media, cei care cred și susțin misiunea noastră de a duce mai departe mesajul prevenției pentru Sănătatea Femeii!

  Fară comentarii

  Comentariile sunt inchise.