Testimoniale

Petcu Valentina01.07.2017
O experiență minunată. Personal cald și foarte bine pregătit. O campanie de care ar trebui să profite, în sens pozitiv, cât mai multe femei. Aparatură de cea mai nouă tehnologie. Multă răbdare și afectivitate, care este transmisă fiecărei paciente în parte, în timpul examinării. Felicitări celor care au gândit această campanie de ajutorare a celor cu venituri mici. Mulțumesc Donna!
Ionescu Cristina01.07.2017
Recomand cu căldură efectuarea periodică a controalelor senologice în vederea depistării eventualelor probleme la sâni. Și mai ales a cancerului. Am văzut multe femei care se confruntă cu această maladie și din păcate în stadii avansate. De asemenea, tratarea/tratamentul chimioterapeutic este destul de dureros și anevoios. Pentru aceasta, sugerez oricărei femei controlul anual. În clinica Donna, am întâlnit doctori competenți, foarte omenoși și cu o pregătire profesională extraordinară. Mulțumesc din suflet!
Vasile Angela01.07.2017
O investigație rapidă, puțin dureroasă și un personal de înaltă calitate!!! Mulțumesc Donna – Centrul de Excelență în sănătatea femeii.
El-Ali Valentina01.07.2017
În centrul medical Donna, am fost primită cu foarte multă căldură, chiar dacă simțeam că se ducea pământul de sub picioare. Oamenii de aici, niște profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Recomand tuturor să apeleze la serviciile centrului.
Ghiță Mariana23.06.2017
Campania este binevenită pentru femeile care, din diferite motive, nu reușesc să facă un control mamar. Este prima dată când fac mamografie și consider că este foarte important ca pe viitor să am grijă de sânii mei.
Cojocaru Alexandrina20.06.2017
Comparativ cu alte unități medicale, unde am fost investigată cu ani în urmă, aici există un personal blând, care vorbește frumos, liniștit, cu indicații precise. Personalul de la recepție, de nota 10!
Paraschiv Venera20.06.2017
Astăzi, 20.06.2017, m-am prezentat la centrul Donna Medical Center și am făcut o mamografie și am fost foarte mulțumită de cum m-a primit personalul medical și dna doctor. Vă mulțumesc pentru această campanie care ajută persoanele cu venituri mici.
Georgeta Zăhărescu12.05.2017
[…] Sunt mulțumită că mi s-a oferit șansa de a face o mamografie gratuit, deoarece la venitul meu din pensie, ar fi fost dificil. Nu am avut probleme la examinare, mamografia fiind absolut deloc dureroasă. Personalul a fost deosebit de atent, politicos și bine pregătit. Sunt deosebit de mulțumită pentru șansa acordată.
Mădălina Baroncea12.05.2017
Mulțumesc din suflet Donna Medical Center pentru campania Mamografia salvează vieți. Trec printr-o perioadă dificilă a vieții și nu am niciun venit, iar de curând mi-a apărut o problemă la sâni. Nu am știut încotro să o apuc, neavând asigurare și bani. Norocul meu s-a numit Donna și mamografiile gratuite pe care le realizează pentru femeile cu venituri reduse, care nu îșî permit achitarea serviciilor. Mulțumesc Donna! Mulțumesc personalului deosebit al acestei clinici.
Cornelia Avram12.05.2017
[…] Am venit la clinica Donna în urma unor investigații anterioare care au arătat probleme la sâni (eu având un istoric medical în acest sens, un nodul operat la sânul drept). Neavând posibilitați financiare, am apelat la campania gratuită pe care o face clinica Donna. Spre surpriza mea, am fost contactată și astazi 12.05.2017, am efectuat o mamografie gratuită. Am găsit aici o ambianță și un colectiv plăcut și amabil. Le mulțumesc din suflet că oferă femeilor care nu-și permit, financiar, acest serviciu medical.