Directioneaza 3,5%

Direcționează 3,5% și ajuți o femeie să beneficieze de o mamografie gratuită.

Împreună salvăm vieți!

Peste 8000 de noi cazuri de cancer la sân sunt depistate anual, iar una din trei femei își pierde viața în lupta cu această boală. Aceasta este realitatea în România unde, din cauza lipsei de educație pentru sănătate, diagnosticarea se face foarte târziu, uneori în stadiul terminal.

Proiectul Mamografia Salvează Vieți a fost lansat de către Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor, cu misiunea de a ajuta cât mai multe femei aflate în situații de vulnerabilitate să își facă o mamografie într-un centru specializat în Imagistica Sânului.

Te invităm să direcționezi 3,5% din impozitul anual pe venit către Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor, pentru proiectul Mamografia Salvează Vieți!

Banii strânși vor fi folosiți pentru continuarea programului de screening  destinat femeilor care au nevoie și care, în acest fel, vor beneficia de mamografii gratuite la Centrul Specializat în Patologia Mamară al Donna Medical Center.

Zeci de mame, bunici și prietene, femei cu posibilități materiale limitate, care nu au avut niciodată în viață șansa să facă un control de specialitate al sânilor, au beneficiat deja de mamografii gratuite prin Mamografia Salvează Vieți.

Pentru o parte dintre ele, proiectul a reprezentat șansa de a descoperi la timp că suferă de neoplasm mamar, putând astfel să urmeze protocolul de investigații și tratament necesar. Această diagnosticare în fază incipientă a însemnat o nouă șansă la viață. Descoperit în stadii incipiente, cancerul mamar se poate trata fără să lase urme în 90% dintre cazuri.

Cine poate dona?

Începând cu anul 2019, persoanele fizice pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230 către organizații non-profit, indiferent dacă acestea sunt acreditate sau nu pentru servicii sociale, daca sunt înscrise în Registrul entităților de cult.

Persoanele fizice care au venituri din alte surse (PFA sistem real, PFA norme de venit, profesii liberale – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, chirii, câștiguri din investiții, drepturi de autor, activități agricole, etc.), redirecționează tot 3,5% în cadrul Declarației Unice, pe care au obligația legala (cu excepția PFA norme de venit) să o depună la administrația financiară sau în spațiul virtual.

Asociația este eligibilă pentru a primi 3,5% din impozitul pe venitul anual.

Asociația Donna pentru Sănătatea Femeii a fost înființată în anul 2014 și este înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 19513. Asociația, având CIF 34067447, este eligibilă pentru sponsorizări deductibile și se regăsește în Registrul entităților de cult, pe website-ul ANAF, prin căutare cu CIF.

Ce trebuie să faci?

Completează și semnează ONLINE

Completează Formularul 230 pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit în doar 2 minute.

Introdu datele personale (la secțiunea 1) și semnătura contribuabilului (în stânga jos). Datele noastre sunt deja completate. Platforma va genera formularul în format PDF și îl va transmite automat către noi.

Echipa noastră va centraliza toate formularele primite și le va trimite către ANAF-urile corespunzătoare.

Te rugăm să completezi formularul până pe data de 28 Februarie. Astfel, vom avea timp pentru a procesa formularul tău și trimite la ANAF-ul de care aparții.

Completează și semnează FIZIC

1. Printezi formularul de mai jos, îl completezi și îl semnezi.
    Descarcă formularul 230
  2. Îl scanezi și trimiți pe adresa de e-mail: marketing@donna-medicalcenter.ro până pe 28 Februarie sau trimiți formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire, până pe 28 Februarie.

Spune-le acum prietenilor despre misiunea Asociației Donna pentru Sănătatea Femeilor! Mai multe formulare trimise reprezintă mai multe șanse de depistare precoce și astfel, mai multe șanse la o viață sănătoasă.

Mulțumim pentru susținere!