Directioneaza 20% (firme)

Ai o firmă și plătești impozit pe profit? Susține proiectul Mamografia Salvează Vieți fără să te coste nimic!

Sponsorizarea ne poate ajuta să continuăm campania socială Mamografia Salvează Vieți! și să oferim gratuit mamografii digitale cu tomosinteză unor persoane cu venituri sub 1500 de lei/ lună, care nu-și permit să-și investigheze sânii de rutină într-un centru specializat. Astfel, putem salva vieți, prin diagnosticarea precoce a cazurilor de cancer mamar.

Dacă compania ta are profit și plătește impozit, ne poți ajuta printr-un contract de sponsorizare fără nici un cost pentru tine sau firma ta – suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

• nu depășesc 20% din impozitul pe profit datorat;
  • sunt în limita a 5 la mie din cifra de afaceri. (Legea nr. 227/2015; Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 46 din 31 august 2016).

Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

CE TREBUIE SĂ FACI

Scrie un email scurt la v.teodorescu@donna-medicalcenter.ro sau sună la 0744.333.149 (Vlad Teodorescu).
Vlad îți va mulțumi în primul rând și îți va trimite:
1. Contractul de sponsorizare pentru persoane juridice
2. Datele și contul în care trebuie să faci plata (sponsorizarea) până la sfârșitul anului.

Plata este una obișnuită și va fi înregistrată contabil, la fel ca orice altă cheltuială. În momentul plății impozitului către Stat, această sumă va fi scăzuta din totalul de plată.